Yogicorner goes Yin PART 1

Happy Peter

Den första delen av resan in i Yin började den 11 april hos Anne-Sophie Sjöblom på Yoga Kungsholmen. Tre fantastiska erfarenhetsrika dagar med många nya bekantskaper och minst lika många kära återseenden. Under Fias lugna kunniga ledning nådde även en inbiten Ashtangi som jag förståelse och insikt i behovet av balans mellan Yin och Yang. Nya begrepp och asanas förklarades och hamnade i den ständigt växande verktygslådan av yogisk kunskap.

Och redan har grundkursarna fått erfara Yinyogans positiva effekter då jag givetvis, i klassisk ”switch” anda, ersatte det planerade Ashtangapasset med ett Yindito 😉

Yin GrundernaCopyright © 2019 Yogicorner care of Peter Holmström. All rights reserved.

Posted 22 april, 2014 by yogicorner.se in category "Uncategorized
Do your practice and all is coming!