Yogamassage

Yogamassage kommer från Indien och räknar sitt ursprung i Yoga och Ayurveda, två uråldriga indiska vetenskaper med fokus på individens helhet. I Yogamassage stimuleras kroppen genom oljemassage och assisterad stretching. Massören använder både händer och fötter för att mjuka upp musklerna, trycket anpassas efter kundens muskelspänningar och behov. Klienten är själv aktiv genom att sätta gränser i stretcharna och göra dem djupare med hjälp av sin andning.

Foto:Ulrika Pousette/Kroppsterapeuterna

Yogamassage har ett helhetsfokus. Alla delar ska vara i balans för att vi ska må bra och därför behandlas alltid hela kroppen. Behandlingsformen påverkar hela kroppen och når även de djupare bindvävsstrukturerna. Massören har möjlighet att skräddarsy ett set med lämpliga stretchar för varje klient beroende på hans/hennes specifika behov.

Yogamassage förbättrar cirkulationen, stärker immunförsvaret, motverkar rygg- och nackproblem, ischias, besvär från skuldror, höfter, knän och fotleder. Klienten är delvis själv aktiv vid behandlingen men samtidigt är metoden väldigt avslappnande och motverkar därför även stress och sömnproblem.

Sesamoljan som används vid massagen ökar cirkulationen och stödjer utrensningen av gifter samt verkar även antibakteriellt.

Massagebehandlingen tar 75-90 minuter men räkna med ca 2 timmar vid första behandlingstillfället.

Priset för en behandling är 850 kr (750 kr om du redan går en terminskurs hos oss).

Förfrågan om behandling sker via mail på info@yogicorner.se.

Vill du veta mer om Yogamassage se här:

Yogamassage – en djupgående kroppsbehandling som gör skillnad