Nu är vi på G …

IMG_0904

 

Så var då äntligen terminen igång och med den årets första helgkurs. Ashtanga Yoga Nybörjarintensiv stod på programmet när sex förväntansfulla nybörjare ställde sig på mattan. Efter tre dagar fyllda av skratt, fokus, upplevelser, engagemang och inte så lite svett var de 6 nybörjarna transformerade till ”mean lean yogis”. Självklara, ytterst trevliga, fortsättare som nu rullar ut mattan på Easy Peasy och Fierce kurserna med start denna vecka.

Själv fick jag ingen paus utan vinkade farväl till våra nya yogisar samtidigt som jag beredde plats för yogafilosofins kloka gäng. Decimerade till antalet denna gång men med engagemang och insikter utöver det vanliga. Tre timmar fyllda av diskussioner, analyser, reflektioner … allt kretsande kring Patanjalis Yoga Sutras med praktiska exempel och teoretiska utsvävningar. Givetvis dignade bordet av både böcker och fika vilket fick tiden att gå lite väl fort.

Knappt hade yogafilosoferna rest sig så var det dags för söndagens sista satsning, terminsstart för Yin yoga. 14 yogisar hade slutit upp för att vila sig i form på bästa sätt. Några nya ansikten fanns visserligen på plats men till största delen var det gamla godingar som låg och vilade på mattorna. Andas in … andas ut … slappna av … släpp taget … ett lager till. Och som det slappnades av …

Åter hemma i soffan är det så dags att summera dagens aktiviteter … men vänta … hur kan 13 timmar i shalan gå så fort 🙂

Måndag hägrar … tillbaka till verkligheten …Copyright © 2019 Yogicorner care of Peter Holmström. All rights reserved.

Posted 19 januari, 2015 by yogicorner.se in category "Uncategorized
Do your practice and all is coming!