2-års jubileum i antågande

Hugo målar

Hugo jobbar på med roller och pensel för att färdigställa shalan inför kickoffen den 21 augusti. Det var två år sen vi öppnade dörrarna till Yogicorners egen shala och det var dags för en uppfräschning av lokalerna. 20 liter färg ska upp på väggar, tak och golv innan vi rullar ut mattorna igen. Att måla, till synes, ändlösa väggar kräver ibland ett zenorienterat sinnelag. Ingen idé att stressa om man nu vill att det ska bli bra. Tacksam är jag att vi är ett team som kan dela på sysslorna. Mattor ska tvättas, kuddar likaså. En till synes ändlös lista med saker som måste eller åtminstone borde göras växer fram ju längre vi planerar. Kommer vi att hinna? Klart vi gör 🙂

Spara

Spara

Spara

SparaCopyright © 2019 Yogicorner care of Peter Holmström. All rights reserved.

Posted 1 augusti, 2016 by yogicorner.se in category "Uncategorized
Do your practice and all is coming!