Ashtanga Yoga – Mysore style

Mysore Style

Mysore style är det traditionella sättet att praktisera Ashtanga yoga. Var och en tränar i sin egen takt, läraren finns tillhands för individuella justeringar och för hjälp att komma vidare i de olika postionerna . Namnet härstammar från Mysore, den stad i södra Indien där Sri K Pattabhi Jois, Ashtanga Yogans grundare, levde och undervisade fram till sin död i maj 2009.

Att träna ”Mysore style” är dit vi strävar att nå, så småningom, när vi utövar Ashtanga Yoga.

Denna kurs är för dig som har erfarenhet av Ashtanga vinyasa yoga och vill utvecklas vidare inom den första serien, Yoga Chikitsa.

I denna kurs kombinerar vi den ledda klassens struktur med egen praktik, Mysore style. Ett pass inleder vi med en ledd del, solhälsningar samt de stående positionerna. De sittande och avslutande positionerna utförs därefter  mysorestyle dvs. i egen takt och efter egen förmåga utifrån de positioner du redan fått och behärskar. Läraren finns tillhands för individuella justeringar och för hjälp att komma vidare i positionerna. Beroende på gruppens sammansättning och erfarenhet kan passen variera i intensitet.

Kursen startar måndag 19 augusti 18.30.

Kurs på 15 pass.

Tider: måndagar 18.30 – 20.30

Kostnad: 1950:-

Kurskostnad för ungdomar under 18 år, studenter, pensionärer och arbetslösa: 1460:-

Anmälan till kursen gör du via e-mail på info@yogicorner.se

Spara

Spara

Spara

Spara