Easing into Ashtanga yoga

Surya Namaskara A

 

Är du nyfiken på Ashtanga Vinyasa Yoga?

Ashtanga Vinyasa Yoga traditionen består av sex serier av ställningar – Första serien, Fortsättningsserien och Advanced A, B, C och D. Varje Ashtanga elev börjar genom att praktisera den första serien (känd som ”yoga chikitsa”, vilket betyder yoga terapi).  Gradvis utvecklas praktiken under ledning av en erfaren lärare som introducerar nya positioner i takt med att eleven utvecklas.

I Ashtanga Vinyasa systemet utförs positionerna (asanas) i en bestämd strukturerad ordning, Effekten av denna ordning blir att kroppen ”låses upp” på ett intelligent och vetenskapligt sätt där varje position förbereder kroppen för de kommande. Varje position har i sig särskilda hälsofördelar för utövaren och när de kombineras i en strömmande sekvens återställs och avgiftas kroppen och nervsystemet. Utövaren utvecklar en inre styrka, flexibilitet och erhåller en allmänt förbättrad hälsa och ett ökat välbefinnande.

Nu har du möjlighet att utveckla din praktik i Ashtanga yoga under 6 tillfällen under hösten.

Vi kommer att fortsätta arbeta med grunderna; andning, rörelse och fokus, på ett lättillgängligt och avslappnat sätt.

Grupperna är små och personliga, vi är max 10 personer, då finns det möjlighet att individuellt anpassa positionerna efter var och ens unika personliga förutsättningar.

 

Kursen startar måndagen 21 januari 17.00

Kurs på 7 tillfällen.

Tid: måndagar 17.00 – 18.15

Kostnad: 800:-

Kurskostnad för ungdomar under 18 år, studenter, pensionärer och arbetslösa: 600:-

Anmälan till kursen gör du via e-mail på info@yogicorner.se

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara