Introduktionskurs till Yogamassage

Foto:Ulrika Pousette/Kroppsterapeuterna

Introduktionskursen passar dig som vill få ett ordentligt smakprov på vad yogamassage är och om utbildningen och yrket skulle kunna passa dig. Fokus är på demonstrationer med efterföljande praktiska övningar så att du får rikligt med egna ”hands-on” upplevelser.

Du får en introduktion till uppvärmning med massage samt prova några yoga-baserade stretchar för olika delar av kroppen. Bland annat några stretchar för att öppna upp bröstkorgen och andningen när klienten sitter upp. Avslutningsvis introducerar vi en förenklad version av den avslappnande massagen för ansikte och huvud som ingår i tekniken.

Dagen innehåller också teoripass där du får kunskap om Yogamassagens ursprung och grundprinciper samt dess användbarhet och fördelar. Du får även information om den längre yrkesutbildningen till yogamassör.

Inga förkunskaper krävs för introduktionskursen. För Yrkesutbildningen krävs att du är utbildad kroppsterapeut eller yogainstruktör. Alternativt Yogamassage introduktionsdag och ett individuellt samtal med oss direkt efter introkursens slut (samma dag).

Introduktionskursen hålls lördagen 16 november mellan 09.00-17.00 med avbrott för lunch.

Kostnaden för introduktionsdagen är 2200:-.

Utbildningen sker i samarbete med Axelsons och du anmäler dig till och betalar utbildningen via Axelsons.

Är du intresserad och vill veta mer så kontakta oss på info@yogicorner.se.