Yogamassage

Yogamassage är en dynamisk och djupgående helkroppsbehandling med rötter i yoga och ayurveda, en uråldrig indisk vetenskap där helhetsperspektivet är centralt. Massage och yoga-baserad stretching stimulerar kroppen att återgå till sin naturliga hälsa och vitalitet.

Yogamassage utförs på golvnivå, där vi använder både händer och fötter. Trycket anpassas till din muskelspänning. I Yogamassage används rumstempererad olja i sparsam mängd och man behandlar alltid hela kroppen. Varje del av kroppen mjukas först upp med massage och därefter utförs assisterad yoga-stretching. En behandling varar normalt i 90 minuter, och det inkluderar 10 minuter med huvud- och ansiktsmassage samt 10 minuters avslutande avslappning.

Yogamassage motverkar bland annat rygg- och nackproblem, ischias, besvär från skuldror, höfter, knän och fotleder, stress och sömnproblem. Assisterad stretching är utmärkt för att hjälpa en stel eller spänd kropp att öppna upp och slappna av djupare än normalt. En riktigt utförd behandling innebär yogaliknande rörelser och effekter.

Observera

Vi ger ej yogamassage vid följande tillstånd: Gravida kvinnor samt personer med akuta svårare problem och sjukdomar. Till exempel tar vi inte emot personer med akut högt blodtryck, akut diskbråck, akuta hudproblem, hjärt- kärlproblem, samt svårare problem med muskler och leder.